197 aktivitetspiller

Med 80 stolper i Hole, 90 tur-orienteringsposter, 12 poster i månedens løype på Kleivstua og to løyper på Løvlia med til sammen 15 poster, har Ringerike o-lag 197 poster som stimulerer til aktivitet i sommer. Bedre aktivitetspiller – og helt uten negative bivirkninger, skal du leite lenge etter. I tillegg risikerer du velsmakende kosttilskudd i form av blåbær, bringebær, molter og sopp.

Stolpejakten er det enkleste tilbudet til fri nedlasting fra appen stolpejakten.no. Hele 1.500 deltakere har allerede vært på stolpejakt i Hole. Nytt av året er stolper i det vakre området ved Tyrifjord skole og en «ekspedisjon» fra Sollihøgda til Sundvollen. Ekspedisjonen kan foretas til fots eller med sykkel, og trenger litt planlegging med buss ene veien eller samkjøring. Øvrige stolper i Hole er på Frøshaugåsen og i området Svendsrudmoen – Steinsåsen.

Tur-orientering krever litt mer kartkunnskap, men i år er det to grønne løyper; på Kilemoen og i Kartverksskogen på Hvervenkastet. Postene er like enkle som stolpene i stolejakten, og tjener som en fin overgang fra stolpejakt til tur-orientering. Her kan en følge gode stier mellom alle postene. Grønne løyper er tilgjengelige med sykkel, rullestol og barnevogn,og er til gratis nedlasting fra tur-orientering.no. De øvrige tur-orienteringspostene er på Ringkollen, Kleivstua, Eggemoen og Mosmoen, og lastes ned for en rimelig pris.

Ringerike o-lag har hver måned ei løype til gratis nedlasting for alle. I juli er løypa på 4,7 km med 12 poster på Kleivstua med Kongens utsikt som endepunkt. Ny løype på nytt sted kommer i august. Gjennom hyggelig samarbeid med Løvlia skistue tilbys to løyper for gjester der. Ei enkel 2 km løype og ei vanskeligere løype på 6 km.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com